Contacteaza-ne

title image

Compania noastră oferă servicii pentru a vă ajuta să vă transformați mediul unde vă desfășurați afacerile din unul plictisitor într-un mediu cu stil plăcut, elegant și plin de lumină, folosind experiența noastră în partiționarea biroului sau de compartimentari interioare de birouri.

amenajare interioara

Noua incapere rezultată va fi caldă, deschisă, plină de lumină și primitoare. Puteți selecta din diferite tipuri de proiecte pentru compania dumneavoastră. Putem crea un aspect pentru sălile dumneavoastră de ședințe de afaceri, sălile de consiliu și camera pentru clienți, care să răspundă nevoilor dumneavoastră și să se potrivească viziunii și cerințelor dumneavoastră specifice spațiului de lucru. Pereții despărțitori permit alegeri nelimitate pentru a vă face spațiul interior spectaculos.

Noul spațiu de birouri pentru afaceri va prezenta stilul și designul interior pentru biroul dumneavoastră din București, sau de oriunde din țară. Fie că sunteți în căutarea unui aspect contemporan pentru spațiile de birouri din Bucuresti sau din țară sau a unui aspect corporativ mai tradițional, cea mai bună alegere pentru compartimentarea biroului este o discuție cu echipa Terano Construct

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.