Contacteaza-ne

title image

DESPRE NOI

DESPRE NOI

Terano Construct este o companie romaneasca de constructii avand capital integral privat, infiintata in anul 2008 in Bucuresti.

Inca din primul an de activitate pe piata autohtona, Terano Construct s-a distins prin profesionalism, prin viziunea moderna si prin caracterul inovator in domeniul constructiilor dobandind rapid prestigiul unei companii foarte serioase care respecta cele mai inalte standarde de calitate. Terano Construct se numara deja printre cele mai respectabile companii de inginerie, constructii și project management din Romania în domeniul constructiilor civile si industriale.

Compania noastra ofera proiecte si servicii de antreprenoriat general si de subcontractare care asigura progresul pe termen lung. Clienților noștri le garantam un pachet complex, incepand cu proiectarea si executia unei lucrari pana la receptia acesteia. Compania noastra pune la dispozitie solutii eficiente la cel mai bun raport pret/calitate, pentru toate etapele unui proiect, asigurand o reducere substantiala a costurilor generale.

Suntem o echipa de manageri si personal calificat, cu o expertiza bogata castigata in ani de activitate in domeniul constructiilor. Compania si cultura noastra de afacere sunt cladite pe valorile noastre comune precum siguranta, durabilitatea, calitatea, etica profesionala, parteneriatul. Acestea sunt valorile in care credem, pe care baza carora construim, oferim, proiectam viitorul si traim zi de zi.

 

“Am creat aceasta companie cu gandul de a oferi colaboratorilor siguranta, flexibilitate, stabilitate si sentimentul ca au gasit partenerul potrivit.”

                                                                                                                     Marian Ciupitu